Är du antagen?

KungsängsgymnasietNyheter, Puff Start

När sommaren är som finast och sommarlovet liksom börjat på riktigt brukar man få besked om man kommit in på det program man vill. Bor du i Sala kommun ser du antagningsbeskedet den 28 juni och om du bor i Heby kommun får du vänta ända till den 1 juli.

Denna information ser du på DEXTER, där du gjorde din ansökan tidigare i våras. Här skiljer det sig lite åt var du bor någonstans. Bor du i Sala kommun är det den här länken du ska använda för att komma till rätt DEXTER: DEXTER
Bor du i Heby kommun ska du använda den här: DEXTER Ja, det står Uppsala, men här syns även det du sökt hos oss på Kungsängsgymnasiet!

När du loggat in så ser du vilka program du sökt, vad du är antagen till eller de program du står som reserv till. Det du måste göra nu är att tacka ja eller nej till dessa! Om du bor i Heby kommun får du snabba dig lite – sista dagen för att bekräfta antagningen är den 10 juli medan Sala kommun har 24 juli som sista dag. Du måste också bekräfta om du vill stå kvar som reserv eller inte!

Har du råkat tappa bort eller kanske till och med glömt dina inloggningsuppgifter? Kolla med din SYV på Teams!

Lycka till!