STUDENTEN

Fredagen den 4 juni 2021 kommer eleverna i årskurs 3 på Kungsängsgymnasiet att ta studenten.

Studentsången

Text: Herman Sätherberg
Musik: Prins Gustav

Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
Där de härliga lagrarna gro!
Hurra!

Mösspåtagning

Fredagen den 21 maj klockan 13.30 samlas klasserna utanför kullen vid D-huset för en efterlängtad mösspåtagning. Efter detta tar skoldagen slut.

Volleybollturnering

På grund av rådande omständigheter är volleybollturneringen inställd.

Studentfotografering

Den 21 maj: mösspåtagningen, vimmelbilder och klassbilder.
Fredag 4 juni: Studentexamen och vimmelbilder.

Information till anhöriga

Vi håller precis på att få någon ordning på årets studentplaner. Det lutar åt att vi kommer att anordna ett utspring från skolan med start 14.30. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och återkommer lite senare med mer information.

Studentdagen fredag 4 juni

Arbetet med att planera inför studentexamen 2021 pågår fortfarande. Det är mycket svårt att fastställa något eftersom samhället ser ut som det gör och pandemin, i skrivande stund, fortfarande är aktiv. Vi återkommer med mer information när datumet närmas. Dock verkar det som att vi kan ha ett utspring från skolan med start 14.30.