STUDENTEN

Fredagen den 4 juni 2021 kommer eleverna i årskurs 3 på Kungsängsgymnasiet att ta studenten.

Studentsången

Text: Herman Sätherberg
Musik: Prins Gustav

Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
Där de härliga lagrarna gro!
Hurra!

Mösspåtagning

Fredagen den 21 maj klockan 13.45 samlas klasserna utanför kullen vid D-huset för en efterlängtad mösspåtagning. Efter detta tar skoldagen slut.

Volleybollturnering

På grund av rådande omständigheter är volleybollturneringen inställd.

Studentfotografering

Den 21 maj: mösspåtagningen och vimmelbilder.
Fredag 4 juni: Studentexamen, vimmelbilder och klassbilder.

Information till anhöriga

Äntligen är årets studentplaner klara. Det kommer att anordnas ett utspring från skolan med start 14.15. I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi bestämt att två anhöriga plus två minderåriga får möta sin nybakade student utanför skolan. Det kommer att bli utspring från två dörrar samtidigt – dörren som vetter mot kullen från D-huset och dörren närmast aulan. Schemat ser ut som följer: 14.15 BF18 och EE/FT18, 14.25 SA18 och EK18 samt 14.35 NA18 och TE18. Se till att vara på plats när just era studenter springer ut! För att förhindra folksamlingar ser vi helst att ni inte är på plats alltför tidigt.

Studentdagen fredag 4 juni

Arbetet med att planera inför studentexamen 2021 är klart! På grund av den alltjämt pågående pandemin har det inte varit lätt att tillmötesgå alla önskemål. Vi kommer däremot göra allt vi kan för att just denna studentexamen blir så bra den bara kan bli! Det är ER dag – njut så mycket ni bara kan!