STUDENTEN

Fredagen den 3 juni 2022 kommer eleverna i årskurs 3 på Kungsängsgymnasiet att ta studenten.

Studentsången

Text: Herman Sätherberg
Musik: Prins Gustav

Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i våra sinnen bo,
hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
Där de härliga lagrarna gro!
Hurra!

Mösspåtagning

Fredagen den 21 maj klockan 13.45 samlas klasserna utanför kullen vid D-huset för en efterlängtad mösspåtagning. Efter detta tar skoldagen slut.

Volleybollturnering

På grund av rådande omständigheter är volleybollturneringen inställd.

Studentfotografering

Det kommer att finnas fotografer på plats både under mösspåtagningen och studentdagen. Såväl gruppfoton som vimmelbilder kommer att tas!

Information till anhöriga

Vi vet inte hur situationen med pandemin ser ut i juni 2022. Vår förhoppning är att studentexamen blir så bra och lyckad den bara kan bli. Mer information kommer lite längre fram i tiden.

Studentdagen fredag 3 juni

Vi kommer däremot göra allt vi kan för att just denna studentexamen blir så bra den bara kan bli! Det är ER dag – njut så mycket ni bara kan!